LUUKKU 3: Talvihäät

Kulunutta viikonloppua väritti ihanan tunnelmalliset ja rakkauden täyteiset hyvän ystävän talvihäät, joissa olin saanut kunnian toimia yhtenä kaasona. Jotkin korkeammat voimat tuntuivat olevan apuna täydellisen päivän järjestämisessä, sillä taianomaisesti harmaa maa oli juuri hääpäiväksi peittynyt valkeana hohtavan hangen alle, joka jälleen seuraavana aamuna oli täysin kadonnut. Upea juhlatila Asikkalan Aurinkorannassa oli täytetty viimeisen päälle kimalluksella, säihkeellä ja kynttilänvalolla, mikä loi uskomatonta tunnelmaa talvisiin häihin. Kaikkea oli suunniteltu pitkään ja huolella, mikä näkyi lukuisissa kauniissa yksityiskohdissa ja itse morsiuspari hehkui onnea. Meille henkilökohtaista nostalgiaa päivään toi myös se, että paikka oli sama, jossa vietimme omia kesähäitämme kolme vuotta sitten.

Vietimme juhlapaikalla koko viikonlopun, pääpäivän aamuna kampaajat ja meikkaajat laittoivat meidät kuosiin edelleen paikanpäällä, joten aamu oli mukavan kiireetön. Itse vihkiminen tapahtui Hollolan keskiaikaisessa kivikirkossa.

Seuraavassa muutamia tunnelmakuvia paikalta:






Vieraskirjassa oli kaikkien vieraiden kuvat ja selitys ketä he ovat hääparille, omien kuvien alle kirjoitettiin tervehdykset.

Tukka kuosissa. Me kaasot saimme morsiamelta vaaleanpunaiset aamutakit "Bridesmaid" tekstillä ja morsiamella itsellään oli tietysti valkoinen tekstillä "Bride".


Upea kakku suklaakakkupohjalla täytettynä puolukka ja valkosuklaa moussella sekä shampanjakreemillä.




Vieraslahjaksi hunajaa Saarenmaalta, josta morsian on kotoisin.
Meitä "kosiskeltiin" aikanaan kaasoiksi tällaisella pakkauksella, josta löytyi kaiverrettu viinilasi, skumppapullo, kaiverrettu käsikoru sekä pieni ensiapu pakkaus sisältäen mm. särkylääkettä, laastaria ja karkkia. Kaikille oli käyttöä hääpäivänä ja ne jäivät ihaniksi muistoiksi ihanasta päivästä.

Kommentit

Suositut tekstit