LUUKKU 23: Ugly christmas sweater

Rumat joulupaidat ovat saapuneet jäädäkseen meidän jouluperinteisiin. Ne rantautuivat kolme vuotta takaperin kun en voinut olla ostamatta huvittavaa poropaitaa, jossa kulkuset kilisee ja Petterin nenä on iso, punainen, puristeltava pallo. Erittäin mautonta, erittäin söpöä ja äärimmäisen hauskaa. Viime vuonnahan ne sitten alkoivat levitä jo laajemminkin Amerikasta tänne Suomen maallekkin ja tänä vuonna ne näyttävät olevan jo ketjumuotia löytyen ihan jokaisen päältä.

Kolmen vuoden takaista arkistokuvaa.
Miehelle on kertynyt huomattavasti kadehdittavanpi varasto rumia joulupaitoja, löytyy pipariukkoneule, superhieno Gremlins-neule ja tämän joulun uutuutena tietenkin Star Wars-neule. Saisi naisillekin löytyä enemmän tällaisia kunnon nörttipaitoja! Ja vaikka näitä kutsutaan ”rumiksi”, niin olen kuitenkin aika tarkka siitä, että paita on myös kornilla tavalla oikeasti hieno.

Joululookini ei paljon ole muuttunut viimeisten vuosien aikana, tämä on viime joululta.

Tänä vuonna koirakin sai sitten omansa. Vaikka hän on syötävän söpö paidassaan, ei hänen tarvitse sitä oikeasti pitää kuin muutaman kuvan verran... ja lyhyen esiintymiskierroksen jouluaattona. Koiria ei pidä pukea kuin tarpeeseen pakkaskeleillä. Kyllä se silti jaksaa naurattaa kun hän innoissaan taapertaa paidassaan. 😃



Jokatapauksessa nämä neuleet päällä joulutunnelma on aina taattu!

Hyvää joulua meiltä, joulunvietto aloitetaan nimittäin jo tänään.

Kommentit

Suositut tekstit