LUUKKU 1: Joulukalenterini

Sisälläni asuu lapsenmielisyys, jonka en toivo ikinä lähtevän pois. Joulu ei ole itselleni uskonnollinen juhla eikä myöskään kaupallinen tai materialistinen juhla. Se on tunnelmaa, tuoksuja, makuja, rauhoittumista ja yhdessäoloa. Se on loistavia ulkovaloja, kynttilöiden tuiketta, höyryävää glögiä, hölmöjen laulujen rallattelua... aikaa, joka auttaa jaksamaan halki pimeimmän vuodenajan. Se on jonkin taianomaisen odottamista. Tämä odottaminen tietysti kumpuaa lapsuudesta, tiedän kyllä jo, ettei oikea joulupukki tule, mutta silti lasken päiviä siihen suurimpaan hetkeen: jouluaattoon!

Hauskinta on ollut koota joulukalenteria tärkeälle ihmiselle ja joka aamu odotan, että luukun takana oleva yllätys toisi hymyn hänen huulilleen. Antamisen ilo on todella se paras ilo. Tottakai odotan myös itse joka aamu luukun avaamista. Tänä jouluna hieman lisäjännitystä odotukseeni ja mukavia yllätyksiä aamuihini tuovat:

DIY-kalenteri, laatikoista löytyy suklaata ja ehkä välillä pieniä yllätyksiäkin. Mies on täyttänyt luukut, joten kyseessä on todellinen yllätyskalenteri.



Glitterin Happy holidays-joulukalenteri, joka sisältää pieniä kauneudenhoitotuotteita, hiuskoristeita ja koruja. Vähän säihkettä joulun odotukseen!


The Joulukalenteri: Ei sovi unohtaa tätä klassikkoa, mahtavaa että se palaa ruutuihin! Taas näytetään anakondaa pihakuuselle, pilkataan Handen rumia kuteita ja pitkää naamaa sekä lauletaan kuinka rankkaa on olla tonttumies. Legendaarista. Päivittäin siis katseet Subille klo 18.55.

Ja kuten terävimmät ehkä jo huomasivatkin, niin täällä blogissakin on oma joulukalenteri. Joka päivä avautuu siis luukku, joista voi seurata virittäytymistäni joulutunnelmaan.



Kommentit

Suositut tekstit