Joulukalenteri miehelle

Viime vuonna tein joulukalenterin miehelleni. Ja sen suunnittelu ja toteutus olikin niin hauskaa, että tänäkin vuonna hän saa nautiskella jokainen joulukuun päivä pienestä ylläristä. (Taisin jo jäädä kiinni paketoinnista, joten jos hän nyt tämän lukaisee niin ehkei se haittaa). 24 yllätyksen keksiminen MIEHELLE ei ole aina ihan helppoa, tietysti tilannetta auttaa kun tuntee toisen niin hyvin kuin nyt melkein 17 yhteisen vuoden perusteella voi sanoa tuntevansa. Googletin myös vinkkejä, minkälaisia kalenteriyllätyksiä toiset ovat keksineet ja sainkin muutamia ideoita. Tuntui kuitenkin, että erilaisia vinkkejä olisi saanut olla enemmänkin (oluet, arvat ja ihonhoitotuotteet löytyi useimmista), joten avaan vähän tähän millaisia muitakin luukkuja tuo viime vuoden kalenterini sisälsi.. jos se taas toimisi inspiraationa jollekin toiselle omaa kalenteria pähkäillessä. Sekoitin hyödyllisiä asioita, joita tiesin hänen tarvitsevan sekä myös ihan hassunhölmöjä juttuja.

Askartelin siis seinälle lumihiutalein koristellun kalenterin, jossa oli kuusen muotoon aseteltuja luukkuja. Luukut sisälsivät jonkin namin (Haribon minikarkkipusseja ja suklaata) sekä ainakin omasta mielestäni hyvin hauskan viestilappusen, joka antoi vähän vinkkiä päivän yllätyksestä. Varsinaiset yllätykset sitten löytyivät ”salaisesta taika-arkusta”,  jollaiseksi olin kyltillä nimennyt olohuoneen arkkupöytämme.

Kalenteri askartelupöydällä


Luukuista löytyi:

  1. Lämpöiset hanskat
  2. Vuosikerta Blossa-glögi, joulutorttumarmeladit ja lupaus kuuman tonttutytön illalla tarjoamista herkuista
  3. Munakello (mieheni oli hyvin näreissään kun vahingossa rikoin edellisen munakellomme, ruokaa kun ei kuulemma voi tehdä onnistuneesti ilman)
  4. Miesten Konjac Sponge eli ihonhoidon ”ihme”pesusieni kasvoille
  5. Glöet-skumppaglögi alkaneen talvilomamme kunniaksi
  6. Punainen mirri(rusetti) itsenäisyyspäivän juhliin
  7. Boksereita (7 kpl tukkupakkaus)
  8. Hugo Boss-deodorantti
  9. Maailman parhaat viskit-kirja (mies on jonkin sortin viskiharrastaja)
  10. Kasvorasva 
  11. Piparimuotti (valtava pipariukko) ja kuorrutteita sekä ”vitsikäs” lupaus, että tänään tarjolla siis on piparia
  12. Joulukalenteriarpa
  13. Vihreät kuulat (oma inhokkini ja miehen suosikki)
  14. Leffalippu tänä päivänä ensi-iltaan tulleeseen Star Wars-elokuvaan (tietysti itsellänikin oli lippu)
  15. Suihkusaippua ja hauska pesusieni 
  16. Tyhjiä korkillisia olutpulloja, joihin olin itse askarrellut hupaisia etikettejä ”Anssin panema” ”Vääksyn keisari” jne. (mies oli siis suunnitellut jonkin aikaa panevansa itse olutta)
  17. Lämpöiset tossut
  18. Joulusaunatarvikkeet eli Pipari-saunatuoksu, saunahunaja –ja öljy, vihta sekä erikoisolut (lisäksi olin koristellut saunan havuilla ja kynttilälyhdyillä)
  19. Sukkia (10 kpl tukkupakkaus mustia sukkia, niin ei heti häviä kaikki)
  20. Korttilompakko nimikirjaimilla 
  21. Tonttuaiheisia hauskoja (ja ehkä vähän tuhmiakin) "huomenlahjakuvia" omasta vaimosta tietenkin
  22. Joulukuusenkoriste (kauhuelokuvan Krampus-pukki), sen merkiksi että tänään haetaan ja koristellaan kuusi
  23. Santakini (jos ei tiedä mikä se on, niin en suosittele selvittämäänkään)
  24. Gremlins-aiheinen ugly christmas sweater (tämä oli ikään kuin jouluaamun ensimmäinen lahja, joten se sai olla arvokkaampi)
Yllätykset olivat hintaluokaltaan 0e-15e/luukku, hyödynsin tietysti myös kaiken maailman alennusmyyntejä kuten mm. Black Fridayta, joten luukuissa saattoi olla halvemmalla saatuja laadukkaitakin tuotteita.

Tänä vuonna olen antanut kalenterille enemmän aikaa ja pikku hiljaa jo keväästä alkaen täytellyt luukkuja, sanoisin että tämän vuotinen tuleekin olemaan entistä personoidumpi juuri miehelleni.

Kommentit

Suositut tekstit