Lätkässä lätkään

Lauantaina tuli tällaisen antipenkkiurheilijankin (tai ylipäänsä antiurheilijan) nautittua lätkää ihan kunnolla. En tosiaan ole kummemmin kiinnostunut oikeastaan minkään urheilulajin seuraamisesta ja television milloinmitkäkin urheilukaudet on suorastaan tuskallisia kun mieshän niitä tietenkin haluaa kotona katsoa. En voi myöskään väittää seuraavani pelejä komeiden miesten takia, kuten jotkut ystäväni sanovat. Sillä haloo, eihän niiden asujen alta kyllä oikeasti mitään näe enkä muutenkaan osaa sellaista häikäistystä kuvitella, että se saisi jaksamaan olemaan kiinnostunut pelistä. Tämän todettuani lisään kuitenkin, että paikanpäällä pelien seuraamisessa on silti aina jotain hauskaa: vaikka en pelistä juuri ymmärtäisikään, niin se on vaan se FIILIS.

Tällä lätkäkaudella miehellä on töiden kautta mahdollisuus hyödyntää ylijäämäisiä premiumlippuja ja nyt tulikin käytyä jo toistamiseen Pelicansin matsissa Lahden Isku-Areenalla ystäväpariskunnan kanssa. Kokemusta tietenkin parantaa myös se, että premiumlippuihin sisältyy buffetruokailu Klubiravintolassa sekä paremmat paikat, välitauoilla skoolailtiin kuohuviiniä. (Pienenä kehitysehdotuksena Klubiravintolalle kuitenkin, että vaikka paikka toki on maskuliinisuuden ja meatlover-äijäilyn mekka, niin olisi silti toivottavaa, että myös kasvisruokailija huomioitaisiin jotenkin.) Asustuksesta vielä mainitsemisen arvoisena, että olin tottakai sonnustautunut asianmukaisesti Pelsujen fanikaulahuiviin.

Tunnustan väriä.

Viimeksi pelissä ollessamme kotijoukkueemme hävisi aikalailla murskatappiolla ja koko matsi oli niin tylsä, että tuli lähdettyä jo kesken kolmannen erän pois. Nyt kuitenkin peli oli ihan toista maata, Rauman Lukko hävisi 3-7 maaleilla ja lisäksi pojat järjestivät oikein kunnon nyrkkitappelutkin. Se oli ihan huvittavaa, näin kun varsinaisesta pelistä en kuitenkaan maalien tekoa enempää ymmärrä.😃 Jännitystä toi myös vedonlyönti, itse olin veikannut edellisen näkemäni matsin perusteella rauhallisesti 1-3 tulosta, kun taas mies heitti mielestäni täysin utopistiselta kuulostavan veikkauksen 2-7.. no todellinen tulos tulikin jo todettua ja tämä "hullu" veikkaus osuikin siis harmillisen lähelle.


Teetä ja kotijoukkueen kannustusta.

Summasummarum voin kyllä suositella matseissa käymistä niillekin, joita itse laji ei oikeastaan voisi vähempää kiinnostaa. Iltaa jatkettiin sitten vielä viinittelyllä ja rennolla rupattelulla ystävien luona, oikein onnistunut lauantai-ilta siis kaikinpuolin. Kulunut viikko on ollut muutenkin aika mukava ja siihen on mahtunut ainakin paljuilua talvimyrskyssä työporukan kanssa, paljon ulkoilua sekä yhden pienen tyttösen 2-vuotissynttärit.



Ylivoimainen voitto Pelicansille.

Kommentit

Suositut tekstit