Tyttöjen hemmottelupäivä Flamingossa


Joku voi vielä muistaa, että olin kaasona erään talvimorsiamen häissä. Sulhasen polttareissahan kävi niin ikävästi, että hänen poissa ollessaan hänen koiransa tuli kidnapatuksi. Sulhanen sai katsottavakseen uhkaavan videon, jolla näkyy kuinka tummat naamioninjat (itse morsian ja yksi kaasoista) veivät koiran ulkotarhastaan ja koiraparkaa peloteltiin pahalla koiranruualla sekä suihkulla. Lunnasvaatimuksena kuultiin, että sulhasen tulisi kustantaa meidät eli morsian kaasoineen kylpylään. Kaikki päättyi lopulta onnellisesti ja koira on turvallisesti kotona. Sulhanen osoittautui todella sanansa mittaiseksi mieheksi, sillä vaikka kyseessä oli tietysti vitsi (no haloo!) niin viime sunnuntaina saimme kuin saimmekin tyttöjen kylpyläreissumme ja suuntasimme Vantaalle Flamingo Spahan rentoutumaan.


Flamingossahan kiehtoo tietysti se aikuisten spa-osasto. En ollut itseasiassa aikaisemmin vielä täällä käynyt, vaikka monesti se on ollut aikeissa. Nyt kun sitten viimein olen käynyt, niin voin kertoa että tulen kyllä aivan varmasti käymään uudestaankin. Flamingo Spa:ssa on tosiaan koko perheen (eli kiljuvien lasten täyttämän) vesipuiston lisäksi myös aikuisten spa-kylpylä rauhoittumiseen. Yllätyin kuinka isot tilat olivat ja siinä miellyttävän tunnelmallisessa valaistuksessa, hyvissä tuoksuissa, rauhoittavassa musiikissa sekä hellivässä lämmössä mieli rentoutui jo heti ihan vain osastolle astuessa.

37 asteisessa istuskeluun tarkoitetussa matalassa lämminvesialtaassa tuli nautittua mojitoja ja skumppaa. Yläkerrasta puolestaan löytyi muutamaa astetta viileämpi mineraalivesiallas, jonka vesi on hieman suolaista ja siinä kelluessa voi kuunnella myös vedenalaista musiikkia (tai yleensä voi, nyt musiikki oli epäkunnossa). Samassa altaassa on myös porepetejä, joiden hierovassa syleilyssä lihaksia hemmotellaan. Lisäksi löytyi kuusi erilaista saunaa, joista eniten nautin normaalia miedommasta ja hyvän tuoksuisesta biosaunasta. Kristallisauna kuulosti hyvin mielenkiintoiselta, mutta osoittautui ihan tavalliseksi saunaksi, jonka katosta roikkui muutama pieni kristallikruunu.

Oleskelutiloja oli runsaasti ympäriinsä, myös baarin ja suolahuoneen muodossa. Suolahuone on kieltämättä tunnelmallinen vaihtuvassa värivalaistuksessaan, mutta sen varsinaista funktiota en ole ikinä ihan ymmärtänyt. Huoneen hiljaisuudessa rentoutujat eivät myöskään ihan tainneet ymmärtää meitä, kun tulimme rikkomaan seesteisen rauhan hihittelyllä, lasien kilistelyllä ja äänekkäällä tuolien siirtelyllä. 😃
 
Kilistelyä suolahuoneessa
Lämminvesialtaassa sai nauttia myös drinksuja
Suolahuoneen rauhaa rikkomassa

Pakko oli tietysti pyörähtää myös siellä vesipuiston puolella, jossa olikin sitten hyvin erilainen tunnelma: lasten riemukasta kiljahtelua ja veden loisketta. Jonotimme joka tapauksessa urhoollisesti Magic Maya liukumäkitunneliin, jota laskettiin isoilla ilmarenkailla sekä Villivirta-liukumäkeen, jossa toisilta meinasi tippua uikkarit ja itse meinasin vain hukkua. Aika hurjaa menoa siis, mutta hauskaa oli (kun taas sai henkeä)!

Päivän päätteeksi kävimme tutussa italialaisessa La Famigliassa viihdekeskuksen puolella. Tilaamani risotto kampasimpukoilla ja tuoreella vihreällä parsalla oli melkein yhtä taivaallista kuin itse tehtykin (no ei ihan, mutta todella hyvää kuitenkin!). Ja herkulliselta vaikuttivat muidenkin annokset eli oikein onnistunut päivän lopetus. Taisi olla melkein liiankin rentouttava päivä, kun kotiin päästyä olin niin väsynyt, etten meinannut jaksaa pystyssä pysyä. Onneksi lenkki ja pitkä suihku tehokosteuttavalla naamiolla vähän auttoivat. Kiitos sulhaselle ihanan päivän tarjoamisesta!


P.s. Kuvia ei nyt valitettavasti tullut räpsittyä kuin nämä muutamat kilistelykuvat.

Kommentit

Suositut tekstit