Huippuhetkiä viikolta

Bus Gelato. Onpa kivaa kun näin ihana kahvila on tullut Lahteenkin. Täältä saa mielettömän hyviä jäätelöitä (suuren osan myös vegaanisena), smoothieita, erikoisjuomia, itsetehtyjä konvehteja ja macaronseja sekä suolaista purtavaa. Mikä parasta, täällä on myös anniskeluoikeudet ja saatavilla kaikenlaisia erikoisviinejä -ja kuohuvia (vähän tosin hintavia). Bus Gelatoon on kiirehditty ruokatunneilla jälkkärille ja tänään on tiedossa afterworkit parhaassa seurassa.

Banaania ja vegaanista vadelmaa tänään, ei pettänyt.

Leffassa. Katsastettiin "kauhukomedia" Get out. Todella hyvä leffa, tunnelma osui aivan nappiin. Ei niinkään pelottavaa vaan piinaavan outoa, eikä niinkään hassunhauskaa vaan häivähdyksittäin satiirista huumoria. Tummaihoisen Chrisin ja valkoihoisen Rosen seurustelu on edennyt siihen pisteeseen, että on aika esittäytyä Rosen vanhemmille. Chris huomaa näennäisesti oikein mukavan perheen käytöksessä outoja piirteitä ja vähitellen tilanne alkaa kehittyä painajaismaiseksi. Aihe käsittelee myös tähän hetkeen erittäin ajankohtaisesti rasismia arkipäivässä. Omalaatuinen leffa, kannattaa ehdottomasti katsoa!

Instafame. Hahaa, huomasin sattumalta, että yksi reissukuvistani oli noussut ihan instafameksi, kun @topgermanyphoto oli julkaissut kuvani omilla sivuillaan. Kuva Lechfallin putouksista oli siis saanut tämän kunnian. Jotenkinhan sitä luulisi, että tällaiseenkin kysyttäisi joku lupa, mutta kaipa nuo julkiset kuvat sitten ovat vapaata riistaa. Ihan hauska juttu kumminkin, harvemmin sitä on tuollaisia tykkääjämääriä kuvilleen saanut. ;)

Hihii, kyllä on taitava valokuvaaja ollut asialla!

Vila Bridesmaids Private Shopping. Perjantaina illallistettiin Seurahuoneella tulevan morsiamen ja kaasojen kesken. Iltamme huipentui yksityiseen shoppailuiltaan Vilassa, jossa myyjä oli miettinyt meille vaihtoehtoja kaasojen mekoiksi sekä esitteli kesän muotia, samalla kun naukkailimme kuohuvaa. Aika helposti päästiinkiin kaasojen kesken yhteisymmärrykseen ja löysimme kauniit, pitkät, tummansiniset mekot talviseen hääjuhlaan. Ja muutama kesävaatekin ehti mukaan tarttua.

Skool perjantai-illalle!

Euroviisut. Tästä ehdinkin jo hehkuttaa kokonaisen postauksen verran. Viisut on kevään kohokohta, joita tulee odotettua kuumeisesti heti vuodenvaihteesta alkaen. Viime viikolla saikin taas nauttia näistä hulinoista kolmen illan verran. Studioon kuuluu tietysti perinteisesti holtiton herkuttelu ja muutama viinilasillinen.

Äitienpäivä. Äitienpäivänä kokoonnuttiin vanhempieni luo, tarjolla oli niin etiopialaista ruokaa kuin burgereitakin. Ja tietysti kakkuja. Äitiä muistimme kukkien lisäksi sisarusten kesken yhteisellä lahjalla eli äiti pääsee pienenä hemmotteluna laittamaan tukkaansa kuosiin.


Äitienpäivän kakkuja.

Kommentit

Suositut tekstit