Työhyvinvointia

Loppukevääseen on mahtunut useampia erityisen kivoja työpäiviä. On ollut leffassa käyntiä, kehonkoostumusmittausta, aamiasbrunssia Seurahuoneella ja eilen tiimimme palkittiin ensin hemmotteluhoidoilla Day Spassa ja sitten isommalla porukalla retkeilyllä kauniissa maisemissa Lapakiston luonnonsuojelualueella. Tällaiset päivät perustyön ohella kyllä piristävät kummasti arkea, pieni työntekijöiden huomiointi on aina oikeasti hyödyllistä ihan kaikille osapuolille.

Tiimimme tytöt pääsivät siis BM Day Spahan valitsemiinsa hoitoihin, sillä aikaa kun miehet suuntasivat Karting-kisailemaan. Eikä tämä ollut sovinismia, vaan ihan oma toiveemme. Pientä lisäluksuksen tuntua hemmotteluumme lisäsi kuohuvan ja naposteltavan tarjoilu. Itse valitsin Spa manikyyrin geelilakkauksella, nyt on kesäisen barbiepinkit kynnet kuosissa taas useamman viikon. Spa manikyyri sisälsi lakkauksen lisäksi käsille myös kylvyn, kuorinnan, silottavan seerumihoidon ja hieronnan. Fiksusti oma hoitoni oli sopivasti lyhyempi kuin muiden kasvohoidot ja flowhieronnat, joten "jouduin" odotellessa naukkailemaan hieman ylimääräistä kuohuvaa.


Kippis sijoitustytöille!


Ensikosketukseni BM Day Spahan tapahtui viime syksynä, kun nautiskelin syntymäpäivälahjastani MyTimeSpassa. Kolmen tunnin hemmotteluhoito sisälsi hierovan porekylvyn skumppa ja hedelmätarjoilulla, virkistävän suklaisen kasvohoidon, niska-hartiahieronnan sekä minimanikyyrin ja pedikyyrin. Siinä onkin hyvä lahjavinkki omaa aikaa ja rentoutumista kaipaavalle! Itseään pitäisi kyllä muistaa muutenkin hemmotella useammin. Ja siitä puheen ollen, ensi viikollahan edessä onkin paljon odottamani tyttöjen hemmotteluviikonloppu Haikon kartanossa siskon kanssa, ihan huippua!


Viime syksyistä synttärihemmottelua.


Hoitojen ja kahvittelun jälkeen siirryimme sitten ihan erilaisiin tunnelmiin, kun puettiin ulkoiluvarusteet päälle ja lähdettiin Lapakistolle patikoimaan. Lapakisto on täälläpäin suosittu luonnonsuojelu -ja retkeilyalue Nastolassa, siellä on valittavana viisi eripituista reittiä, joista meille oli valittu 3,8 km lenkki järvimaisemissa. Alunperin lenkki kuulosti harmillisen lyhyeltä, mutta onneksi ei valittu pidempää reittiä, koska jotenkin kummallisesti ryhmällämme kesti tämänkin matkan suorittamisessa melkein pari tuntia. Saatiin kyllä tähän astisen kylmän kevään parhaimmat ilmat sopivasti, aurinko helotti lämmittävästi ja järvivesi kimmelsi. Reitin lopuksi grillailtiin vaahtokarkkeja ja makkaraa leiritulilla Huttusta kyytipoikana (omasta mielestäni Huttunen pitäisi kieltää lailla, pahimman makuista viiniä ikinä ja vieläpä "mehutölkeistä" tarjoiltuna, ei uppoa). Mutta kiva päivä, nämä tulee aina tarpeeseen!



Hihhuli metsässä.



Pannulla porisee kahvit ja teet. Grillailtavien ja Huttusen lisäksi eväänä oli myös leipiä, suklaata ja hedelmiä.

Kommentit

  1. Ihanalta kuulostaa😊 Todella odotan meidän spa-päivää Haikossa. Myös lenkki ennen hemmottelua järjestyy😉

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit