Ystävänpäivä

En ole ikinä ollut yksinäinen, mutta toisaalta itselläni ei myöskään ole ikinä ollut mitenkään valtavia määriä ystäviä. Sanotaan, ettei ystäviä voi olla liikaa, mutta olen sitä mieltä, että jo yksikin hyvä ystävä riittää ja jos niitä on vähän useampiakin, voi jo kutsua itseään onnekkaaksi. Sellaisena itseäni ehdottomasti pidänkin.

Töissäkin on perinteisesti muistettu ystävänpäivää donitseilla.

En ole puheliain ihminen enkä välttämättä avaudu kovin helposti. Huumorini on myös sarkastista ja jos sen joku erehtyy joskus ottamaan vakavasti, voi tuntua vaikealta tulla kanssani toimeen. Olen kuitenkin oikeasti mielestäni luonteeltani hyvinkin kiltti. Onneksi olen löytänyt niitä ihania ihmisiä, jotka sen ymmärtävät enkä tietääkseni mitään suurempia vihamieslaumojakaan ole itselleni onnistunut hankkimaan.


Tänäkin vuonna töissä sai makeaa mahan täydeltä.


Ystävänpäivä on periaatteessa joka päivä, mutta on mahtavaa, että sille on varattu ihan oikea päiväkin, jolloin muistaa kertoa ystävilleen (yhtälailla niille, joita näkee lähes päivittäin, kuin myös niille, joita tapaa kenties vain muutamia kertoja vuodessa) kuinka tärkeitä ja ainutlaatuisia he ovat. Vaikka sitten vain pienellä viestillä. Kieltämättä omaa mieltä lämmitti tänään myös saada odottamatta suloinen suklaarasia tai viesti naapurimaasta löytyneestä ihanasta teestä, josta voisin pitää. ❤


Viime ystävänpäivää juhlistettiin brunssilla.


Ystävänpäivää juhlitaan myös rakkaudenpäivänä, erityisesti muualla maailmassa. Tässäkin mielessä koen olevani onnekas, ja jotenkin pienesti on mukava ystävänpäivää kotonakin muistaa. En ole kuitenkaan ikinä mitenkään erityisemmmin tätä päivää juhlistanut, saatan joskus leipoa jotain söpöä, välillä ollaan käyty brunssilla tai kahvilassa, välillä muistettu pienillä lahjoilla tai korteilla. Tänään kotosalla maistellaan ihan vain valkosuklaalla kuorrutettuja mansikoita ja mustikoita elokuvaa katsellessa. Arjen pientä luksusta. Ihanaa ystävänpäivää kaikille!


Illalla maisteltiin Amerikan tuliaissuklaalla kuorrutettuja mansikoita.

Kommentit

Suositut tekstit