Lehtikaalisipsit ja sarjakimara

Sipsipussini on nykyään lehtikaalipussi. Nopeasti tekaistut lehtikaalisipsit on ihan uskomattoman hyvää naposteltavaa leffailtaan ja vieläpä ainakin jossakin määrin terveellisiä. Näihin jää koukkuun!

LEHTIKAALISIPSIT
-          pussillinen lehtikaalia
-          öljyä
-          suolaa
-          dippiä 

Revi lehtikaaleista lehdet irti puisevista keskusosista ja sekoita kulhossa lehtiin loraus oliivi/rypsiöljyä. Mausta suolalla. Levitä lehdet pellille ja paista 150 asteessa n.20 min, ole varovainen etteivät ne pala. Lopputulos on vihreänrusehtavaa ja ihanan rapeaa. Tarjoile dipin kera, esim. Taffelin Hot Chili-dippimausteseos toimi todella hyvin näiden kanssa.



Kesä ei ole ollut kovin helteinen, onneksi loistavia sarjoja on riittänyt viihdykkeeksi sadesäillä ja kohta on jo edessä pimeä syksykin. Seuraavassa muutama vinkki, joiden kanssa lehtikaalisipsejä on erityisen hyvä mussuttaa.

Skam: Norjalainen nuorisosarja hämmästytti aitoudellaan, nuoret näyttelijät vetävät roolinsa sellaisella realismilla, että tämä vaan pakahduttaa aikuisenkin sydämen. Enkä todistettavasti ole ainoa aikuinen kuka tähän on ihastunut, erittäin koukuttava. Jokainen kausi keskittyy aina eri päähenkilöön samasta kaveriporukasta, jaksoissa käsitellään nuorten arkea, rakkautta, ystävyyttä, pettämistä, homoutta, uskontoa, itsensä etsimistä. 2. ja 3. kausi nousivat lemppareikseni. (YLE AREENA)

Divorce: Sarah Jessica Parker vaikean avioeron pyörteissä. Nauroin tälle melkein vedet silmissä, tämä huumori vain osui ja upposi täydellisesti... Ja ne Robertin viiksetkin! (HBO Nordic)

Game of Thrones, kausi 7: Vihdoin se on täällä, GOT:in uudet jaksot! Eikä ole pettäneet odotuksia, maanantaita odottaa jälleen innolla tämän ansiosta! Talvi on täällä ja taistelu Seitsemän kuningaskunnan kruunusta alkanut. (HBO Nordic, uudet jaksot maanantaisin)

Twin Peaks: Tässä mennään sellaisiin sfääreihin, että huh! David Lynch todella tekee ihan mitä huvittaa. Perässä on vaikea pysyä eikä tämä alkuperäisen tasolle enää yllä, mutta outo tunnelma on säilynyt ja ihan mielenkiinnolla tätä jaksaa seurata. (HBO, uudet jaksot maanantaisin)

The Affair kausi 3: Taas on menty ajassa eteenpäin ja uskottomuuden vaikutukset monen ihmisen elämään (ja kuolemaan) vain syvenevät. Sarja toimii edelleen, vaikka onkin muokkautunut kokonaan uusiksi huikeasta ensimmäisestä kaudesta.  (HBO Nordic)

Orange is the new black, kausi 5: Seikkailut Litchfieldin naisten vankilassa jatkuvat ja kapina on käynnissä. 5. kausi on edeltäjiään intensiivisempi ja keskittyy vain muutaman päivän mittaiseen ajanjaksoon. (Netflix)

Santa Clarita Diet: Perheen äiti (Drew Barrymore) muuttuu eräänä päivänä zombiksi, mikä tietysti aiheuttaa hieman käytännön ongelmia, kuten kenet olisi moraalisesti oikein syödä seuraavaksi. Kepeän hassunhauskaa hölmöä huumoria, viihdyttää. (Netflix)






Kommentit

Suositut tekstit