Päivä naisille ja yhdelle miehellekin

Meillä naistenpäivä on valitettavasti enemmänkin miesten päivä, koska miehellä sattuu olemaan synttärit juuri silloin. Juhlistettiin vähän molempia aiheita käymällä töiden jälkeen salaatilla ja viinillä Teerenpelissä, kakulla Cafe Horuksessa sekä leffassa katsomassa uusin X-Men raina Logan. Eikä se  edes ollut mikään miehen leffavalinta, vaan olen itsekin aika monen Marvel-hahmon fani. Elokuva oli sympaattinen viihdepläjäys parista vielä jäljellä olevasta vanhentuneesta ja heikentyneestä alkuperäismutantista. Omasta mielestäni tavallaan ihan parhaita sarjassaan (muutamista latteuksista huolimatta) ja ainakin selkeästi paras Wolverinen omista leffoista. Tässä ei myöskään näe sinisiä naisia eikä miehiä trikoissa, joten voi olla helpommin lähestyttävä niillekin, joista X-Menit menee muuten överiksi.

Vuohenjuustosalaattia Teerenpelissä.

Cafe Horus, joka sijaitsee entisen lempikahvilani Kahvi -ja teehuone Renessanssin tilalla, oli uusi mieluisa tuttavuus. Taidegalleriamaista pelkistettyä tyyliä (tosin joiltain osin liiankin betonimaista omaan makuun), söpöjä kattauksia ja tosi hyvänmakuisia itse leivottuja kakkuja. Valikoimaa olisin kyllä toivonut reilusti enemmän. Paikka tarjoaa myös lounasta, joka noin kuulotuntuman perusteella olisi sekä simppeliä että maukasta. Tämä tulee varmasti olemaan yksi vakiokahviloistani, mutta ikävä on silti Renessanssin raakakakkuja ja detox-brunsseja.

Pinkit/mustat lautaset oli söpöjä ja kakut maistuvia Cafe Horuksessa.


Ovelasti muistin synttärisankaria myös pienellä lahjalla, josta hyödyn itsekin. Kesällä päästään siis kilistelemään shampanjaa yläilmoihin pienten suupalojen kera Dinner in the Sky -lahjakortilla. Eli "ihan turvallinen laite" nostaa pöydän tuoleineen 50 metrin korkeuteen Helsingin ylle, veikkaanpa että tästä kokemuksesta on aika kiva aloitella iltaa. Poden kyllä pientä korkeanpaikankammoa, että olikohan tämä nyt sittenkään kovin fiksua...

Kesää odotellessa.

 Naistenpäivän ja miehen päivän yhdistäminen on sujunut meillä oikein mukavasti tähän asti. Vaikka onhan se tietenkin vähän epäreilua, etten varsinaisesti pääse vaatimaan jalkahierontoja ja palvontaa naisellisuuteen vedoten. Täytyy vaan yrittää niellä pettymys.

Työnantajakin muisti naistenpäivänä ruusulla ja omasta takaakin niitä jo löytyi.


Kommentit

Suositut tekstit