Kesä saapui! + luonnonkosmetiikkaa


Hei tänään se alkaa! Euroviisut! Eli tiedossa on pitkä ilta sekä vähän hyvää syömistä ja juomista. Ja Suomi jatkoon tällä kertaa, kiitos!!! Lauantaina sitten kunnon hulinat ja studio pystyyn.

Viime viikonloppu oli alunperin kauan odotettu, meidän nimittäin piti viettää hemmotteluviikonloppua Haikon kartanossa siskon ja hänen miehensä kanssa. Mutta elämä ei mene aina niin kuin suunnittelee ja löysimmekin itsemme kaihoisista surutunnelmista mieheni ukin hautajaisista. Yllättävä poismeno kosketti kaikkia syvältä. Hemmottelun aika puolestaan koittaa sitten toivottavasti viimeistään syksyllä uudestaan.

Lauantai-illaksi ehdimme vielä mökille rauhoittumaan surullisista tunnelmista.

Huomenna tiedossa on kivaa aikaa ystävien kanssa heidän mökillään ja kesäkin on saapunut juuri sopivasti. Lahdessa on rikottu lämpöennätyksiä jo muutamana päivänä ja lounaat onkin nautittu terasseilla. Ihanaa myös lenkkeillä auringon paahteessa ja koukata samalla koirien uimarantojen kautta virkistämässä kuumissaan olevaa koiraa. Näitä koirille suunnattuja uimarantoja riittääkin mukavasti ainakin kolme vakiolenkkireittiemme varsilla ja yksi löytyy kotirannastakin. Samalla tulee tietysti itsekin kahlailtua, ainakin sitten kun vedet vielä vähän lämpenevät.

Sunnuntaina lämmöt nousi! Ja minä, mökki ja viini mätsäsimme väritykseltämme täydellisesti yhteen.

Luonnonkosmetiikka yllätyksiä

Haluan kertoa tässä muun höpöttelyn ohella myös, että olen täysin hurahtanut ja ihastunut luonnonkosmetiikkaan! Ja sitä saankin nyt kotiovelle kuukausittain Jolie boxin yllätyksien muodossa. Tämä laatikko on todella antanut vastinetta rahalle: noin 23e/kk hintaan saa laatikon, josta löytyy vähintään 50e arvosta tuotteita, usein arvo nousee jopa 70-90 euroonkin. Lupauksena on, että boksi sisältää aina vähintään kaksi täysikokoista tuotetta ja lisäksi matkakokoja sekä näytteitä. Tilasin saman tien puolen vuoden boksit ja tähänastisten kokemuksien valossa tulen ehdottomasti jatkamaan tilausta!

Olen todella huono hoitamaan ihoani mitenkään, käytännössä en tee mitään muuta kuin puhdistan sen meikinpoistoaineilla iltaisin ja aamulla levitän kosteusvoiteen ennen kuin vetäisen mineraalimeikkipuuterin päälle. Nyt olen päässyt testailemaan heleyttäviä seerumeita, laadukkaita kasvovoiteita, naamioita, kuorintoja ja kasvovesiä. Se on tuntunut ihanan ylelliseltä ja väittäisinpä, että kasvojeni iho on selkeästi entistä paremmassa kunnossa. Boksit keskittyvät pääasiassa juuri kasvojen -ja vartalon ihon hoitoon (mitä nimenomaan kaipasin!), mutta myös meikkejä yms. voi sisällöstä löytyä.

Ennestään tuttuja itselleni oli lähinnä ainoastaan Madaran tuotteet (joista kyllä tykkään kovasti), mutta nyt kokemusta on jo monista merkeistä ja laatu on ollut todella kohdillaan. Niin ja lopetin muuten aikaisemmin mainitsemani Vegoboxin tilauksen siihen paikkaan kun löysin Jolie boxin, vaikka pieniä herkkuja ja snackseja oli ihan kiva saada niin laatikko oli selkeästi ylihintainen sisältöönsä nähden. Ja onhan tämä kaikin puolin terveellisempääkin! 😃

Huhtikuun boxista löytyi täysikokoisena Cimen puhdistusöljy (vihdoin vedenpitävä ripsarini lähtee kerralla irti!) ja Iroisien ihana päivävoide kasvoille. Matkakoossa puolestaan Weledan suihkugeeli (aika miehekäs tuoksu, mutta reissussa kätevä) ja mielenkiintoinen The Ohm Collection jauhedeodorantti. Näytteenä Sóleyn kuorintavoide. Arvo yhteensä n. 73e.

Toukokuun boxissa tuli täysikokoinen Absolutionin kirkastava tuhkimoseerumi (huippua!) sekä suloinen L'atelier des Delices kuorintavoide huulille. Matkakokoisena Whamisan ihanan kukkaistuoksuinen raikastava kasvovesi sekä hellävaraiset kuorintalaput. Näytteinä Madaran CC-voide ja Ekopharman Vadelmakasvovoide. Arvo yhteensä n. 87e.

Ennen kuin aletaan jännittää illan viisujen semifinaaleja, käydään vielä puutarhaostoksilla, tarkoituksena on laittaa tänä vuonna piha selkeämpään ja siistimpään kuosiin sekä uusia parveketta ja terassia. Sormet jo vähän syyhyää, vaikkakin enemmän kaikista mielikuvista ja ideoista kuin todellisesta innosta alkaa viherpeukalohommiin. Loistavia ideoita riittää, saa sitten nähdä mitä saadaan todellisuudessa aikaiseksi! 😃

Kommentit

Suositut tekstit