Pina Coladaa ja Mojitoa

Tänä kesänä tuntuu, että kahta ikisuosikki drinkkiäni Pina Coladaa ja Mojitoa saa nauttia mielinmäärin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin eri muodoissa. En siis kuitenkaan ole alkoholisoitunut normaalia enempää, ei tarvitse tämän takia ottaa yhteyttä  AA-kerhoon!

Kookos jakaa valtavasti mielipiteitä, itse olen sen suurimpia faneja: lempi suklaapatukkani on Bounty ja teen myös itse usein (joulun aikaan) kookos-suklaapalleroisia, samoin Ferreron Raffaello-kookoskonvehdit (ne joita kukaan muu ei ikinä syö) on parhautta. Vihreä kookoksen makuinen tee on lempeydessään sairaan hyvää. Kookosmaitoa -ja kermaa käytän ruuan teossa paljon, samoin kuin leivonnassa kookosrasvaa, hiutaleita -ja sokeria. Raakakakuissa se kookoksen sivumaku, mistä moni ei pidä, nimeonomaan on ihanaa... jajaja mitä vielä? Niin no, se oikein tehty kermaisen kookoksinen ja kirpsakan ananaksinen Pina Colada, ai että! No nyt sitä saa Kolmen kaverin vegaanisena jäätelönä! Ensinnäkin Kolmen kaverin jäätelöt on muutenkin maailman parhaimpia ja tämä uutuus on todella hyvä lisä makuvalikoimaan, uusi kesän suosikkini. Jos siis kookos ei kuulu inhokkilistallesi niin laita tämä jäätelö ostoslistallesi. Tai oikeastaan, vaikka kuuluisikin niin maista ennakkoluulottomasti ennen tuomiota. ;)


Jäätelölinjalla jos jatketaan, niin Lahdessa BusGelato tarjoaa itsetehtyä vegaanista Mojito-jätskiä, mikä maistuu ihan juuri siltä itseltään. Pääsee siis oikeaan terassitunnelmaan ihan ilman alkoholia! Tästä on tullut yksi suosikkimauistani kesäkuumalla, mintun ja limen yhdistelmä on nin mukavan raikas. Toinen tämän kahvilan suosikkini on taas se kermainen kookosjäätelö, mikä on täällä tosi hyvää. Yleisestikin monille jätskikiskoille on tullut uutuutena kookosjäätelö. Se ei yllä ihan noiden edellisten tasolle, mutta on tuonut kivaa vaihtelua iänikuiseen wanhanajan suklaan ja mango-melonin vakio yhdistelmääni.


Jos sitten unohdetaan jätskit, niin yllättäen kesän ihanimmat tuoksut ihonhoitoonkin löytyivät näistä kahdesta drinkistä. Suosin Body Shopin tuotteita, koska ihanien tuoksujen ja laadukkaiden rasvojen lisäksi kaikki tuotteet ovat myös varmasti eläinkokeettomia. Kesän erikoissarjana on kirpeän raikas Mojito ja lempeän mieto, koostumukseltaan kermainen Pina Colada. En osannut valita kummasta pidin enemmän, joten molempia löytyy nyt hyllyiltäni: suihkugeeli, vartalovoi ja virkistävä after sun-sorbetti Mojitoa sekä kuorintavoide ja vartalovoi Pina Coladaa. Näitä kelpaa läiskytellä kesän korventamalle iholle ja fiilis on kuin Karibian beachilla... ainakin edes vähän sinne päin hyvällä mielikuvituksella.



Kommentit

Suositut tekstit