Kesäsuunnitelmia


Kesä oli buukattu täyteen jo kauan ennen kuin se edes alkoi, montaa vapaata viikonloppua ei ole tiedossa mutta paljon kaikkea ihanaa odotettavaa riittää! Toukokuusta päällimmäisenä mieleen jäi tietysti Köpiksen reissu, mutta mahtuihan sinne myös ystävien kanssa mökkeilyä, tyttöjeniltaa, rannalla löhöilyä, viisuja, äitienpäivää, mökkeilyä ja tietysti ravintolakäyntejä sekä leffateatteria.
 
Illanviettoa ystävien mökkirannalla 



Kesäkuu alkoi mukavasti ylläriviikonlopulla, josta kerroin edellisessä postauksessa. Lisäksi luvassa on vähän juhlaa: ensin yhdet kolmekymppis-krebailut mökkeilyn parissa Pälkäneellä ja sitten muistetaan mun omiakin synttäreitä ihan vain Tallinnassa pienen luksuksen äärellä. Juhannuskin puskee päälle ja sitä tullaan viettämään perinteisesti mökillä sukulaisten kanssa. Niin ja loppuun mahtuu myös vielä yksi mökkeilyviikonloppu hyvässä seurassa.

Kusmiku Heinolassa testattu ja ihanat omatekoiset jääteet!
Nyhtökauranachot Kusmikussa

Heinäkuu on kesän odotetuin kuukausi, koska silloin on tietysti l o m a ! Se aloitetaan viikolla Kalajoen hiekkasärkillä ja heti sieltä palatessa on tiedossa toiset kolmekymppis-pirskeet, tällä kertaa teemana on houkuttelevasti Pariisi. ❤ Juhlahumun jälkeen matkamme jatkuu Saksan jokilaaksojen viinialueille Moseliin ja Reiniin, josta loikkaamme Ranskan Champagnen alueelle (tätä odotan tällä hetkellä kovasti, sillä majoituksemme täällä on aivan upea!) ja lopulta päädymme Sveitsin ja Saksan rajalle kauniille Boden-järvelle ”rantalomailemaan”. Näiden kymmenen päivän aikana on tarkoitus nähdä viisi eri maata, sillä mukaan tulee mahtumaan edellä mainittujen lisäksi myös Luxemburg ja Liechtenstein. Odotan reissulta hulppeita maisemia, idyllisiä kyliä ja kaupunkeja, rentoa oleskelua, piknik-retkiä, viinin ja shampanjan maistelua aidoimmillaan sekä myös pientä hikoilua patikointipoluilla ja toisaalta suurkaupungin vilinää mm. Zürichissa. Can’t wait! Loppukuuhun ehtii sitten vielä mahtumaan tod.näk. myös ainakin Saimaalla mökkeilyä ja sukulointia, johonkin väliin toivottavasti saisi ängettyä vielä vähän kesäteatteria ja konserttiakin. Heinäkuussa myös pieni kummilapsemme putkahtaa lasketun ajan mukaan maailmaan! 💕

Toukokuussa näin pitkästä aikaa näitäkin tyttöjä

Tyttöjenillan jälkeinen aamu parvekkeella

Elokuu aloitetaan poikien järjestämillä festareilla, joilla päästään kuulemaan heidän musisointiaan. Suunnitelmissa kuuluu olevan kaikenlaista hauskaa ja varmasti luvassa on hyvät bileet. Mieheni jatkaakin aika pian sen jälkeen kaverinsa kanssa aika huimalle melontareissulle, pojat aikovat nimittäin meloa Jyväskylästä asti Vääksyyn käsittääkseni neljässä päivässä. Pidän peukut pystyssä, että he tulevat vielä ehjinä kotiinkin! Elokuulle on varattu myös kulttuurimenoa, sillä loppukuusta odottaa Sibeliustalolla Sinfoninen elokuva eli katsotaan sinfoniaorkesterin livesäestyksellä Hitchcockin Vertigo-klassikkoa. 

Äitienpäivän kakkupöytä
Aurinkoisia mökkiaamuja vastaleivotuilla croissanteilla ja mansikoilla


Ja kulttuurimenoista puheenollen niitä on nyt jo loppuvuodellekin tiedossa muutama must-juttu eli Oopperan kummitus Kansallisoopperassa sekä Leevi and the Leavings-musikaalinäytelmä Finlandia-klubilla. Lisäksi syyskuulle on onneksi nyt varattu uudelleen myös se viime kuussa meiltä väliin jäänyt hemmotteluviikonloppu Haikon kartanossa siskon ja hänen miehensä kanssa. Suunnitelmia siis riittää jo melko pitkällekin, ei tässä taida tylsää ehtiä tulemaan! ;)


Kesäillat ❤
Toukokuisia kesäiltoja tarkeni viettää rannallakin



Kommentit

  1. Onneksi meillekin oli tilaa kesäsuunnitelmissa ❤ Kauheen kivalta kesältä kuulostaa 😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit